Struktura

Në zemër të Mandurias!

StrukturaManduria Holidays është një shtëpi mirëpritëse e fundit të viteve 800- në stilin Salentin. Rinovimi i kohëve të fundit dhe përkujdesja ditore e detajeve na lejojnë që të ofrojmë për mysafirët tanë, apartamente të pajisura me çdo rehati dhe një qëndrim të këndshëm në një shtëpi tipike historike. Manduria Holidays ka mbetur një nga shtëpitë e pakta për pushime në Manduria që në qytetin e vjetër ka ruajtur të paprekur kopshtin e saj të bukur privat. Në këtë shtëpi pushimi në Manduria fiku, limoni i bukur shekullor, trëndafilat, zambakët, bimët tipike makia që alternohen çdo sezon, japin një aromë dhe ngjyra të paharrueshme vizitorit.Ejani për pushime në Manduria që të njihni karakteristikat e shtëpive të pushimit në Puglia!

Shërbimet

 • Shërbim recepsioni në check-in
 • Prenotime vizitash me guidë, taksi, etj restorante *
 • Ulje deri në 10% për ata që rezervojnë gjithë shtëpinë
 • Mëngjesi në kafene aty pranë *
 • Përdorim i lavanderisë: lavatrice, tharëse, hekur
 • Wi-fi në dispozicion
 • Kopshti i pajisur me tavolina, karrige dhe kënd lojrash për fëmijë
 • Info turistike, sugjerime, harta dhe fjalorë në dispozicion në vend *
 • Makinë me qira/scooter/biçikleta *
 • Shërbim trasporti për në dhe nga portet, aeroportet, stacionet *
 • Pastrim extra *
 • Sheets dhe peshqirë të përfshira
 • Shtrat për të porsalindur, tavolinë për çveshje për fëmijë, karrige të larta dhe lodra *
 • Zbritje në bare dhe restorante partnerë *
 • TV color (sat dhe dixhitale)
 • Parkim gratis publik në zonë (i pa mbikqyrur)
* shërbimet sipas kërkesës