Kontakte

Kontakt

B&B në Manduria Festat – Akomodimi – Homes – Apartamente Via Santa Maria, 2 – 74024 Manduria TA

Telefonit +39-349-3346259
E-mail laura@manduriaholidays.com Skype manduriaholidays GPS N 40°.399209 – E 17°.632418

Si deri tek ne

ME MAKINË Autostrada A14 Bologna-Taranto deri në barrierën Taranto Nord, më pas:

  • Itinerari 1: Ndiqni shenjat për SS 7 Appia – E90 (Taranto – Grottaglie – Brindisi), dalja në Grottaglie dhe vazhdoni në drejtim të San Marzanos – Sava – Manduria
  • Itinerari 2: Nga SS 7 Appia, dalja në San Giorgio Jonico – Punta Penna Ura dhe ndiqni SS Salento 7b drejt San Giorgio Jonico – Monteparano – Sava – Manduria

ME TREN

  • Deri në Taranto Centrale me F.S., më pas autobus për Manduria me C.T.P. ose E.S.F.
  • Deri në Lecce me F.S., më pas Trenin Lecce – Manduria me F.S.E.

Lidhjet