Paketat e pushimeve

Zbuloni paketat tona të pushimeve!

On the Road
Për dashamirësit e pushimeve me kosto të ulët “fai da te”, të cilët preferojnë oferta të castit.

Nettuno & Gea
Nëse e doni detin dhe natyrën, kjo është një pako për ju.

Bacco & Minerva
Zhytuni në një turbinë aromash dhe shijesh… për të dashurit e verës dhe ushqimit të mirë.

Full Optional
Hiqni me të vërtetë spinën dhe trajtoheni veten me një pushim të vërtetë të paharrueshëm.