Info & Tarifa

Çmimet Tabela për periudhat dhe numrin e mysafirëve

Muaj Çmimi në ditë mimi në javë Çmimi në muaj Janar 49 € 300 € 1.100 € Shkurt 49 € 300 € 1.100 € Mars 49 € 300 € 1.100 € Prill 55 € 350 € 1.300 € Maj 55 € 350 € 1.300 € Qershor 79 € 500 € 1.900 € Korrik 79 € 500 € 1.900 € Gusht 99 € 650 € 2.500 € Shtator 55 € 350 € 1.300 € Tetor 55 € 350 € 1.300 € Nëntor 55 € 350 € 1.300 € Dhjetor 55 € 350 € 1.300 €

Informacion

 • Akomodimi për 2 deri 4 persona për çdo apartament
 • Utilities (ujë, energji elektrike dhe gaz)
 • Përdorimi i: aparatet, TV, ajer te kondicionuar, kopsht dhe lavanderi
 • Sheets dhe peshqir
 • Poçeri dhe kuzhine enë kuzhine

Apartamentet për përdorim të vetëm janë zbritur manaferra se 15%. Për ata që rezervoni Të dy apartamente në të njëjtën periudhë është aplikuar në zbritje prej 10% të totalit. Fëmijët nën 3 vjet qëndrojnë falas në shtrat në dispozicion ose ju mund të kërkoni një krevat portativ me një kosto prej 5 € në ditë. Para se të konfirmuar rezervimin tuaj ju duhet të lexoni Kushtet e Përgjithshme.

Shërbimet

 • Shërbim i recepsionit në check-in me informacione turistike, këshilla dhe sugjerime për vendet që mund të vizitoni
 • Kopsht i pajisur (me tavolina, karrige dhe kënd lojërash për fëmijë)
 • Wi-Fi në tërë pronën
 • Përdorim i dhomës së lavanderisë, e pajisur me: lavatrice, tharëse, tel për tharje rrobash, hekur dhe tavolinë hekurosje
 • Parkim publik falas pranë hotelit (jo i ruajtur)
 • Mëngjesi në dispozicion në bar aty pranë kafe *
 • Në apartament, guida, libra dhe harta të vendit dhe fjalorë *
 • Mundësia e zbritje prej 10% në rastin e rezervimit ekskluziv të gjithë shtëpinë (për grupe deri në 8 persona)
 • Pastrimi shtesë dhe ndërrimi i çarçafëve dhe peshqir *
 • Rezervimet për vizita me guidë, taksi, depozitim i valixheve, restorante, etj *
 • Djep, tavoline ndërrimi për foshnje, karrige të lartë dhe lodra për fëmijët *
 • Shërbimi i trasportit për në dhe nga aeroporte, anije, trena, vende turistike *
 • Makinë me qira, Skuter dhe Biciklete *
 • Ulje deri në 20% në objektet akomoduese
 • Mundësia e hershme check-in / nata ose vonë check-out *
* shërbimet sipas kërkesës