Rreth nesh

Një menaxher nga Salento dhe projektuesi i brendshëm nga Napoli, me ndihmën e paçmuar e një koreografi dhe etoile nga Roma (por me rrënjë të forta lokale në zonën e messapia); pasion për turizëm dhe dashurinë për këtë vend të mrekullueshëm, i pasur në historinë e lashtë, lindi ky projekt turizmi dhe mikpritja, të reja nga vizioni dhe misioni në këtë fushë. Ne kemi rinovuar plotësisht një shtëpi të bukur e vjetër të ‘800 e vendosur në qendrën historike të Manduria. Një vit i punës ka rivendosur famë dhe bukuri në këtë shtëpi të mrekullueshme historike, zgjeruar nga komoditetin e ditëve tona në lidhje me vjetërsinë. Qëllimi i projektit Manduria Holidays është për të krijuar një urë midis Evropës dhe Salento veriore, duke u përpjekur për të minimizuar pengesat gjuhësore dhe sidomos të infrastrukturës që kjo tokë të bukur të rrethuar nga deti imponon mbi ne. Mysafir tonë do të kenë këshillat tona për një gardian të mrekullueshme pushime. Ne nuk duam të kufizojnë veten për vetëm të sigurojë strehim për natën, në të kundërtën, ne dëshirojmë për të ndërtuar paketa të plotë të përshtatura për të vizitorëve, se gjatë qëndrimit tuaj ju mund të zgjidhni, nëse dëshirojnë, në mes të një përzgjedhje të mirë të partnerëve të bashkëpunimit, duke përfshirë edhe restorant, wineries, plazhe, car rentals, strehim, shoqatat e turizmit me udhëzon me përvojë… për një pushim të plotë të relaksimit, shijet, aromat dhe ngjyra të paharrueshme, që ofron Salento.

Stafi ynë

Ettore – Administrator
Flora – General Manager
Laura – Resident Manager
Maria – Housekeeper
Rosanna – Call center Operator

Shtëpitë e të tjera turistike

Villa SalentOnTheBeach
Villa Flora casa vacanze