Kushtet e përgjithshme

Para proçedimit me kërkesën e prenotimit është e nevojshme të lexoni termat dhe kushtet si më poshtë.

Çmimet

 • Të gjitha çmimet e dhëna janë për apartament dhe përfshijnë TVSH, shërbimet, përdorimin e pajisjeve, liri shtrati dhe peshqir, Wi-Fi, TV satelitor dhe TV dixhital, ajer te kondicionuar, kopsht, lavanderi.
 • Çmimi përfshin pastrimin në check-in dhe check-out
 • Në rast se kërkoni pastrim gjatë qëndrimit është e nevojshme 24 orë më parë. Kostoja e çdo pastrimi shtesë është 19 € dhe përfshin një ndërrim çarçafësh dhe peshqira (nuk parashikohet larja e enëve në shërbim).
 • Mëngjesi është në kërkesë. Me një kosto prej 2.50 € në ditë ju mund të konsumojnë në bar aty pranë, që ndodhet 100 metra larg.

Fëmijët dhe shtretër shtesë

 • Secili apartament është e pajisur me një krevat dopio. Shtretërat ekstra janë shtretër divan dhe janë të përfshira në çmimin e banesës.
 • Struktura është e optimizuar për të akomoduar 3 persona për apartament, por ka ende hapësirë për një maksimum prej 4 persona në apartament.
 • Në se dëshironi të merrni me qira të gjithë strukturën keni mundësinë të keni deri në 8 shtretër dhe përdorim ekskluziv të gjithë shtëpisë dhe kopshtit.
 • Apartamentet për përdorim ë vetëm kanë një kosto më të ulët, për hollësi shihni pafina Info & Çmimet.
 • Fëmijët nën 3 vjet qëndrojnë gratis duke fjetur në shtratin e prindërve apo divan, ose ju mund të kërkoni një krevat portativ me një kosto prej € 5 në ditë.

Metodat e pagesës

 • Për të konfirmuar rezervimin tuaj, ju duhet të paguani një depozitë prej 30% të qëndrimit nëpërmjet, bankës, PayPal, postës ose kartë krediti, pa të cilën nuk mund të konfirmoni rezervimin.
 • B&B rezervon të drejtën për të para-autorizuar kartën e kreditit.
 • Bilanci duhet të bëhet në mënyrë të plotë në check-in. Ne pranojmë të holla dhe kartat e kreditit më kryesore.
 • Ndonjë mesazh SMS për një kërkesë për autorizim të kartës tuaj të kreditit nuk i referohet një tërheqje, por thjesht shuma akruale (pa arkëtimin e parave) e barabartë me koston e një nate.
 • Shuma është një garanci e B & B dhe arkëtohet vetëm në rast të mos paraqitjes-(Mosardhja e klientit).

Check-in dhe Check-out

 • Check-në është normalisht nga e hëna deri të dielën, 14,00-21,00. Ju lutemi të na informoni kohën tuaj të mbërritjes, madje edhe të përafërt, me email ose SMS në numrin +39-345-5938466, sepse ne nuk jemi gjithmonë të pranishëm në strukturë.
 • Për çdo nevojë tjetër është e mjaftueshme të komunikoni një orar të ndryshëm Arritja në orare të ndryshme nga ato të komunikuara mund të shkaktojë pritje të padëshirueshme për të bërë check-in. Prandaj ne ju ftojmë që të na tregoni numrin tuaj të telefonit në mënyrë që ne mund t’ju kontaktojmë në rast të mos marrëveshjeve të mëparshme, ose për një konfirmim të mbërritjes tuaj.
 • Check-out, është brenda orës 10:00. Mund të ktheni çelësat stafit tonë, ose ti lini ata në kutinë e vendosur brenda kopshtit, pranë portës.

Për anulimet dhe ndryshime

 • Anulimi duhet të bëhet vetëm me shkrim me anë të e-mail ose me faks. Anulimi do të rezultojë në asnjë pagesë, nëse bëhen të paktën 7 ditë njoftim paraprak. Për anulimin në më pak se 7 ditë kohë për njoftimin do të adebitojmë një shumë të barabartë me 50% të totalit. Rezervimet dhe anulimet do të konsiderohen të vlefshme pas konfirmimit të strukturës.
 • Në rast të anulimit, me të paktën 7 ditë paralajmërim, depozita do të kthehet.

Parkimi

 • Është e mundur të arrini me lehtësi në afërsi të hyrjes së B & B dhe të kontrolloni disponueshmërinë e parkimit të lirë të pambikqyrur në rrugë. Alternativisht, në afërsi ka parkim me tarifë me biletë përkatëse. Ka edhe një garazh 1km nga prona ku ju mund të lini makinën tuaj. Për të vizituar qendrën është e këshillueshme të shkoni më këmbë.

Informacione të tjera të rëndësishme

 • Mëngjesi kushton 2.50 € në ditë është i banueshëm në barin marrëveshja, 100 metra nga B & B, nga e Hëna deri të shtunën, nga 07.00 në 10.00 dhe përfshin Kafe, çaj, qumësht, kapuçino apo çokollatë të nxehtë, Fruta ose kos, pasta, ëmbëlsira apo torta. Të diel, megjithatë, është e mundur që të hani mëngjes në bare të tjera të panumërta aty afër.
 • Struktura nuk është në përputhje me rregullat për invalidët, ne jemi duke punuar në mënyrë që tëmund të hapim B&B tonë për të gjithë.
 • Në strukturën tonë nuk pranojmë kafshët shtëpiake, madje edhe kafshët shtëpiake të vogla.
 • Në të gjitha apartamentet ndalohet pirja e duhanit. Në kopsht është e lejuar, duke konsideruar të ftuarit e tjerë, natyrën dhe strukturën.
 • Kontratat përfshijnë qiratë nga një minimum prej një dite në një maksimum prej 30 ditësh.
 • Kopshti është i hapur në të gjitha orët dhe është në shkohet direkt nga banesa. Është rreptësisht e ndaluar të hidhni bishtat e cigareve apo mbeturina të tjera në terren, kërkohet që të përfitoni nga kazanët, duke respektuar mbledhjen.
 • Për kërkesat e veçanta ju lutem na kontaktoni me telefon, e njoftoni për çdo kërkesë me sa më shpejt të jetë e mundur.
 • Të gjithë të ftuarit duhet të informojnë në lidhje me menaxhimin e ardhjes dhe largimit nga struktura e kërkuar me ligj duke lëshuar një kopje të dokumentit të identitetit / pasaportës (për qytetarët jo-rezidentë në BE).